Kujawsko-Pomorska Biblioteka Cyfrowa udostępnia 273 694 obiektów cyfrowych
Obiekt
Tytuł: Siarka jako składnik pokarmowy kształtujący wielkość i jakość plonów wybranych roślin uprawnych
Publisher:
Wydaw. Uczelniane Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego
Place of publication:
Format:
Original identifier:
Language:
Relation:
Rozprawy - Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy
Rights:
Rights Holder:
Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy
License:
Access Rights:
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Resource Identifier:
Original in:
Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy
Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:
Data ostatniej modyfikacji:
Jan 31, 2013
Data dodania obiektu:
Jan 31, 2013
Liczba wyświetleń treści obiektu:
1 080
Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie PDF
2997
Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:
https://kpbc.ukw.edu.pl/publication/70849
Wyświetl opis w formacie RDF:
Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:
| Nazwa wydania | Data |
|---|---|
| Siarka jako składnik pokarmowy kształtujący wielkość i jakość plonów wybranych roślin uprawnych | Jan 31, 2013 |
Obiekty Podobne
Barakov, Petr Fedorovič (1858-1919) Waściszakowski, Leon (1886-1935). Tł.
Rzekanowski, Czesław. Red.
Piotrowski, Wojciech. Red.
Rzekanowski, Czesław. Red.
kolegium red. Drozdowska, Lucyna [et al.] Gierszewska, Bernadeta. Red. tekstu ang.
Piotrowski, Wojciech. Red.
Borowska, Katarzyna (agronomia)
Dębska, Bożena (agrotechnika)














