Kujawsko-Pomorska Biblioteka Cyfrowa udostępnia 273 685 obiektów cyfrowych
Obiekt
Tytuł: Siarka jako składnik pokarmowy kształtujący wielkość i jakość plonów wybranych roślin uprawnych
Herausgeber:
Wydaw. Uczelniane Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego
Verlagsort:
Format:
Signatur original:
Sprache:
Verbindungen:
Rozprawy - Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy
Rechte:
Rechteinhaber:
Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich w Bydgoszczy
Lizenz:
Zugriffsrechte:
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Identifikation des Bestandes:
Besitzen:
Biblioteka Główna Uniwersytetu Technologiczno-Przyrodniczego w Bydgoszczy
Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:
Data ostatniej modyfikacji:
31.01.2013
Data dodania obiektu:
31.01.2013
Liczba wyświetleń treści obiektu:
1 080
Liczba wyświetleń treści obiektu w formacie PDF
2997
Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:
https://kpbc.ukw.edu.pl/publication/70849
Wyświetl opis w formacie RDF:
Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:
| Nazwa wydania | Data |
|---|---|
| Siarka jako składnik pokarmowy kształtujący wielkość i jakość plonów wybranych roślin uprawnych | 31.01.2013 |
Obiekty Podobne
Barakov, Petr Fedorovič (1858-1919) Waściszakowski, Leon (1886-1935). Tł.
Rzekanowski, Czesław. Red.
Piotrowski, Wojciech. Red.
Rzekanowski, Czesław. Red.
kolegium red. Drozdowska, Lucyna [et al.] Gierszewska, Bernadeta. Red. tekstu ang.
Piotrowski, Wojciech. Red.
Borowska, Katarzyna (agronomia)
Dębska, Bożena (agrotechnika)














