Object

Title: Nowy kucharz doskonały : czyli zasady i technika racjonalnej współczesnej kuchni i 608 przepisów oraz dietetyczne i kulinarne wskazówki dla gospodarstw o ograniczonych środkach dla osób, pragnących zeszczupleć dla cierpiących

Creator:

Szeliga, Edward

Date:

1929

Resource Type:

książka

Description:

23 cm. ; XI, 413 s.

Publisher:

Towarzystwo Wydawnicze ; Drukarnia W. L. Anczyca i Sp.

Place of publication:

Warszawa ; Kraków

Format:

image/x.djvu

Original identifier:

401093

Language:

pol

Digital object identifier:

HD_006

Rights:

Domena publiczna (Public domain)

Access Rights:

Dla wszystkich bez ograniczeń

Resource Identifier:

oai:kpbc.umk.pl:137308

Digitalisation:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Original in:

Biblioteka Uniwersytecka w Toruniu

Object collections:

Last modified:

Nov 18, 2015

In our library since:

Nov 18, 2015

Number of object content hits:

1 311

Number of object content views in DjVu format

1314

All available object's versions:

https://kpbc.ukw.edu.pl/publication/90881

Show description in RDF format:

RDF

Show description in OAI-PMH format:

OAI-PMH

This page uses 'cookies'. More information